Allmänna Villkor

Allmänna villkor

 

Avbokning av körlektioner och kurser kan bara avbokas via din användare fram till kl.14:00 dagen före bokad tid, efter 14,00 måste du ta kontakt med receptionen via telefon 0910-38460 eller mail ahatrafikskola@telia.com

Sen avbokning eller att man ej kommer på bokad lektion/kurs kommer att debiteras.

 

Betalning:

 

Vi ser med fördel att våra elever betalar via Swish till 123-482 75 49 och märker betalningen med namn.

 

Vid beställning av enstaka lektioner och kurser sker betalning i samband med lektionstillfället.

 

Våra kunder som väljer att göra hela sin utbildning via oss erbjuder vi fakturatjänst. Billecta och Fortnox sköter vår fakturering.

 

För att få kredit via faktura gäller följande:

  • Vi kan komma att ta en kreditupplysning på er och neka icke kreditvärdiga kunder en fakturakredit. I så fall måste ni betala i förskott.
  • Vi erbjuder betalningsvillkor enligt vid varje tillfälle gällande policy, normalt 30 dagar.
  • Vid försenad betalning är ni skyldiga att betala dröjsmålsränta enligt räntelagen från fakturans förfallodag till dess betalning sker.
  • Vid försenad betalning där vi måste skicka betalningspåminnelse kommer vi att debitera 60 kr i påminnelseavgift.
  • Om inkassoåtgärder kommer att vidtas kommer lagstadgade inkassoavgifter att krävas.
  • Fakturamottagare måste vara myndig, (minst 18 år), eller så ställs fakturan till målsman. Ta gärna kontakt med oss så förklarar vi mer ang. fakturering

 

GDPR

 

STR ( Sveriges Trafikutbildares Riksförbund ) har byggt en anpassning av affärssystemet aSTRa WEB ( dataprogrammet vi använder oss av ) så att det är GDPR-anpassat fr.o.m den 25 maj 2018. Det innebär att dom byggt om systemet så att personuppgifter och information raderas enligt krav på lagring, rensning och borttagning vid behov eller önskemål. Det är fortfarande vi som trafikskola som ansvar att hantera personuppgifterna på ett korrekt sätt, även om STR bygger om systemet för att lättare kunna möta upp mot kraven i dataskyddsförordningen.

Vi jobbar väldigt noggrant med vart personuppgifter lagras och vem som hanterar dessa samt i vilket syfte det används.

Som trafikskola behöver vi ta del av personuppgifter för att kunna dokumentera utbildning samt rapportera till myndigheter och boka prov tex.

Vi har även krav på oss från olika myndigheter, t ex Trafikverket och Transportstyrelsen hur länge vi måste lagra denna information.

Dags för körkort på norrlänskt vis?